6 неща, които мъжете искат жените да знаят

Даже ако е невероятно гнусен, ще ни хареса!

Представям ви един бърз поглед в мъжкото съзнание:

1. Всички мъже искат този подарък
Малкото момче във всички нас - мъжете, винаги обича нещо свързано с „играчки”. Спомням си, веднъж една приятелка ми подари невероятен стол уникат. Помня думите й: „Работи върху кариерата си от тук.” Беше толкова добре замислено и лично, а не подарък купен от мола!

2. Те вярват в любовта (или най-малко, страстта) от пръв поглед
Веднъж, докато пътувах, имах един вид бурен романс. На бизнес среща забелязах момиче, почувствах влечение към нея от момента, в който я видях. Не беше само това, че е красива. Имаше онази „есенция”! Бях наистина обсебен. Беше светкавично опознаване! Знаехме, че ще свърши, но свърши с целувка.

3. Те си просят романтика също
Истината е, че някой от любимите ни моменти са, когато ни кажат: „Резервирала съм маса за вечеря. В ресторант близо до брега. Със свещи!”. Ние няма никога да ви молим за токова нещо, може даже да кажем на приятели, че е лигаво, но това наистина ни харесва.

4. Направете го когато плачат
Ето това е голямото разкритие: Когато вашия мъж плаче (да, всички мъже плачат), дайте му шоколад.

5. Няма нищо по-лошо от това да не си говорите, когато нещо ви притеснява
Трябва да споделяте, това което ви притеснява. Може да си мислите: „Той има толкова проблеми на главата си, не искам да го натоварвам”, но това не е хубаво за връзката ви.

6. Тъпият виц е най-добрия начин да свалите мъж
Няма по-добър начин за разчупване на ледовете от добрия виц. Даже ако е невероятно гнусен, ще ни хареса! В действителност, не ви е нужно вица да проработи. По този начин, ние ще ви забележим и следващата крачка от наша страна ще  е да ви почерпим с питие.

*** 

Добавена на 24 ноември 2010 | 8:20:00