Парите са от значение

Да не засегне мъжеството на своето „лъвче”

Тя каза: По-малко от 25% от жените смятат за нормално техния партньор винаги да плаща сметката, а 40% искат да си я поделят! Това е щедро от женска страна, но в едно реално проучване се показа друго. Близо 50% от жените мислят, че подялбата на сметката може да навреди на романтиката във връзката между двама.


Той каза: Четирима от петима мъже, приемат за тяхно задължение да плащат сметката абсолютно на всяка среща, или поне докато не заживеят заедно.

Съвета: Времената се менят! В днешни дни, все повече жени печелят колкото (или повече) от половинките си. Решението на проблема пак е в ръцете на жената! Нежната и любяща Ева трябва да внимава да не засегне мъжеството на своето „лъвче”. Кажете му, че цените професията му и вашата връзка и искате да се отдадете един друг изцяло емоционално и да си имате доверие, подкрепа. В заключение му вметнете как парите са без значение пред любовта, успехите и прекрасното бъдеще, което ви очаква заедно. След това, изцяло ще зависи от вас каква част от сметката искате да поемете!

Още съвети:
Как жените манипулират мъжкото съсловие във Фейсбук
5 дразнещи неща, които мъжете правят във Фейсбук
Добавяне на бивши във Фейсбук
Изпитайте „пълното” женско удоволствие, тази вечер
10 неща, които жените правят по-добре от мъжете
6 неща, които мъжете искат жените да знаят
Шокираща секс статистика

Добавена на 28 ноември 2010 | 2:42:00