Най-секси Реклами за 2011

Решихме да направим списък на най-провокативните, колоритни и секси реклами за 2011 г. Така че, седнете удобно, отпуснете се и се насладете!

◄ Кийра Найтли отново блесна за Шанел

Три години след първата й работа за марката, Кийра Найтли (Keira Knightly) се завърна в Шанел като превъплъщение в новото лице на парфюма Коко Мадмоазел (Coco Mademoiselle).

◄ Найк го подкрепяше

Рекламния клип на Захия Дехар (Zahia Dehar) е най-странен, но и най-секси. Дехар стана известна като малолетното момиче на повикване спало с известния френски футболист Франк Рибери (Frank Ribery), който по това време беше лице на кампания на Найк.

◄ “Креативни”

Не може да говорим за секси реклами и да не споменем този опит за креативност. Творчески опит – останал леко недоразбран!

◄ Плаж на греха
Друго видео, колоритно изпъкващо с едни (или повече) гърди напред, е плажа на греха на La Senza (Ла Сенца). Но щом стъпиш на този плаж на греха, фантазията ти се изпарява и усещаш силния шамар на грозната действителност – „ТРЯВБА ДА СЕ ЗАБРАНЯВА НА НЯКОИ ХОРА ДА СЕ СЪБЛИЧАТ” – това и задачата на La Senza (Ла Сенца).

◄ Ритъм и Цици
Стоите си на скамейка в парка. Наслаждавате се на днешната преса. Изведнъж, я почакайте? Вече не четете вестник. Горещо маце в прилепнало спортно клинче, ненадейно е решило да се спре точно пред вас да направи някое друго разтягащо упражнение. Тъкмо, благодарите на Боговете за невероятния си късмет, но забавлението още не е приключило.

◄ Никога няма да забравиш първия път, когато си я видял
Задръстеняк се разхожда по улицата и се зазяпва в задника на секси италианка, навела се да си оправи обувката. И се разгаря страшна сцена….

Добавена на 08 януари 2012 | 20:22:00