5 дразнещи неща, които мъжете правят във Фейсбук

Навици, страсти, съмнения

Мъжете са виновни с лошото си Фейсбук поведение. Ето ви 5 навика,  вбесяващи ни до краен предел:

1. Крият статуса си - семейно положение
От Фейсбук можем веднага да научим дали желания мъж е зает или свободен и точно в това е красотата на мрежата. А не 30 минутен разговор в бар и накрая да ти изтърси, че си има приятелка. Но ако тази информация я пази в тайна, ние сме принудени да проверим снимките и всички коментари на стената му за да разберем – все едно сме „инспектори”. Така че: „Мъже, ако сте свободни или обвързани, направете ни услуга, а също и на самите вас, и споделете тази информация публично!”.

2. Блокират снимките си
Можем да разберем мъж, който иска някои от снимките му да не се виждат от определени хора. Знаейки обаче, че ние не сме му роднина, шеф или свещеник и не можем да ги видим - това ни дразни! Ето ви съвет: Ние, жените винаги си мислим най-лошото. Така че като ни държите в невидение и не можем да кликаме из албума със снимки на мъжа, ние си представяме как вие изграждате стена между нас, излизате с две момичета едновременно или бягате гол на партита. „Кофти”, но е истина. Мъжът не запазва репутацията си като си блокира снимките. В действителност, не можем ли да кликаме из снимките му, ние мислим по-малко за него!

3. Канят ни да излезем…. пред всичките ни приятели
Следващият опитал се мъж да ни остави съобщение на стената гласящо: „Пиши ми, ако искаш да излезем някой път.”, трябва да си представи как застава в центъра на стая, препълнена с хора – членове на семейството; приятели; бивши гаджета; колеги, и ни кани на среща. Ние не искаме всички 889 наши приятели да ни  „светят”. Впрочем, би било добре и ние истински бихме се впечатлили, ако използвате малко по-голяма креативност. Например, един старомоден имейл или SMS, както в онези исторически романтични комедии.

4. Премахват си снимки, в които сме ги отбелязали
Това е онлайн еквивалент на мъж, които се преструва, че го упътваме за посока, когато приятел го хване да разговаря с нас. Някак си е странно обидно, както си скролвате из новите снимки, да разберете, че човека отбелязан от вас се е премахнал. Щом снимка от домашното барбекю, от миналата събота, е важна за профила му, а хубавата снимка с нас е изтрита. Не ни мислете за толкова глупави!

5. Показват си простотията
Нещото, което прави Фейсбук  даже още по-забавен, е постването на коментари от мъжете като: „Онова което има значение не е големината на кучето в борбата, а големината на борбата в кучето.”; Никой не може да разбере истинската болка преди да изпита ужаса на насилието – любов.”, „На Тодор му правят мамография.” и също култовата снимка на мъж застанал по потник пред огледалото в банята. Те може да се мислят за забавни или внушителни, но такъв тип поведение ни дава само повод за подигравки!

Добавена на 06 декември 2010 | 5:35:00