Какво цигарите издават за вас

Марлборо, Кемъл, Лъки Страйк, Парламент…


Марката ви определя. Може би, вие определяте марката. Както и да е, има причина за всичко, МАРКАТА ви подтиква да го докоснете, да го вземете, без значение дали сте съгласни с нея. Цигарите, вероятно, най-дръзко изразяват вашата личност, защото са толкова отвратителни, особено за тези около вас, които не пушат. Подбрали сме ви някои от най-известите марки цигари и асоциацията, което предизвиква пушенето им. „Пушенето вреди сериозно на вас…” Но ви кара да се чувствате толкова „готини”, специални.

Червено Марлборо
Върхът на саморазрушителния навик. Когато не пасете говедата; не стреляте по мечки Гризли или не поправяте бодливата тел на оградата, вие сте в бара и пиете чист алкохол без лед или с малко слама. Вие сте типичен самотник, дали по избор или заради обстоятелства, няма значение. В очите ви виждаме – сам срещу целия свят, газ до дупка и вятър в косите. Живеете живота си на максимум, за това се убивате толкова бързо.


Кемъл
Вие сте ценител на хубав ориенталски тютюн. Пушекът, който издишате създава около вас една мистична аура. Обичате да четете стойностна литература и цените интелектуалните начинания. Чувството ви за хумор е винаги с вас. Телефонът ви е пълен с номера на приятели и входящата ви кутия е претъпкана със SMS. Може да сте нечий най-добър приятел или най-лош враг. Имате огромно неравно чело, голям нос и големи устни. Носите слънчеви очила на закрито, имате спортно кожено яке и обичате на играете билярд.


Лъки Страйк
Щурмувахте бреговете на Нормандия, издигнахте флаг над Иво Джима, бомбардирахте Токио. Когато се прибрахте във вкъщи идолизирахте Джеймс Дийн, отваряте врата на дамата си и винаги оправяте сметката. Слушате Рокабили и подкрепяте най-старата, най-прашната цигара, която Американското производство може да ви предложи.


Парламент Лайтс
Вие сте сексапилни, красиви, модерни и НЕ сте пушачи. Ако бяхте, щяхте да си купите истински цигари. Обичате да сте обичани и изпълнявате ролята на някой, който не сте. Вие сте, вероятно, първокурсник или второкурсник, който тъкмо е започнал изживява купонджийските си години. Светлините все още ви заслепяват, но не се притеснявайте. Един ден ще разберете, че хората ще ви обичат заради това каквито сте в действителност. А сега е време да спрете да си купувате Парламент, така че можете да започнете да пушите или да  бъдете доволни от факта, че никога не сте.


Свий Си Сам
Имате желание да живеете в изминали времена. Изпъквате сред тълпата. Вие сте с аграрна/социалистическа натура. Вие отричате интернета, телевизията, фабричното производство… Единствените снимки, които си правите са 35 мм. – черно-бели и приготвянето на една чаша чай ви отнема 25 мин. Копнеете да сте различни, но не осъзнавате, че вече сте. Трябва да сте наистина специален индивид за да носите малка торбичка нарязан тютюн НАВСЯКЪДЕ с вас.


Добавена на 08 януари 2011 | 4:58:00