Изпитайте „пълното” женско удоволствие, тази вечер

Вижте желанието в очите му

Според експерти от всички техники водещи до „пълното” женско удоволствие, това са най-изпитаните и доказано работещи.

1. Правете го преди залез
Повечето от нас го правят преди лягане, но това не е най-подходящото време за жените да правят секс. Не само, че им се спи, но стреса от изминалия ден кара тялото им да отделя хормон наречен кортизол. Той намаля желанието за секс. Сутрин, жените и мъжете имат по природа високи нива на тестостерон (това се вижда при него с ерекцията при ставане). Така че, сложете си алармата час по-рано и му направете секси събуждане!


2. Третирайте го като сексуален обект
Жените прекарват твърде много време чудейки се как да впечатлят мъжете. За да се насладите на секса бъдете егоистични. Хвърляйте страстни погледи върху половинката си. Забавлявайте се в ролята си на „наблюдател” и се фокусирайте върху желанието, не бъдете срамежливи, а склонни да направите каквото ви дойде в „мръсното” подсъзнание.

3. Дишай дълбоко
Вместо да прилагате йога трикове за забавяне на дишането си, поемайте си дълбоко въздух. Допълнителния кислород ще направи оргазма ви по силен, като увеличи притока на кръв под кръста.

4. Затворени очи
Гледате навсякъде, но не и в очите му по време на секс, защото това ви кара да се чувствате уязвима. Грешка! Това е най-добрия начин да се свържете с него. Погледа изпраща съобщение, че наистина сте едно цяло и поддържа възбудата ви висока, защото виждате желанията на мъжа в очите му. Срещнете си погледите за няколко секунди и му се усмихнете секси, после задръжте за малко по-дълго погледи.

5. Пъшкане
Стенанията, тежкото дишане и въздишките по време на секс засилват желанието, като стимулират централната ни нервна система. Ако не говорите, ще му е по-трудно да разбере какво обичате. Кажете нещо като „По-бавно, това е невероятно”, така съобщението ви ще се разбере ясно.

6. Наблегнете върху „Ооо”
Вие сте толкова близо, почти можете да го усетите, и тогава … той свършва първи. Не му пожелавайте „Лека нощ”, накарайте го да разбере, че вашите нужди за също толкова важни. Ако не знаете, това може да доведе до напрежение и обтягане на връзката ви. Съсредоточете се върху оргазъма, или ако това не върши работа, допрете устни до ухото му и прошепнете „Искам да ми помогнеш да свърша.” После му подайте вибратора.

Още съвети:

Добавена на 02 декември 2010 | 6:32:00