СЕКС ТУРИЗЪМ

Голата истина за СЕКС Трафика РАЗКРИТА

Тази седмица в рубриката ни „Седмицата в секси реклами” ще обърнем вниманието ви към рекламен сайт на една по-особена форма на туризъм, която не е никак приятна и не е СЕКСИ РЕКЛАМА за никоя страна. Този туризъм е СЕКС ТУРИЗМЪТ, но слава Богу този път не става въпрос пак за нашата мила родина, а за УКРАЙНА. Там такъв тип туризъм се развива с пълна пара и е набрал огромна популярност.
Ние ще ви покажем сайта „ИСКАШ ЛИ МЕ” (18+)*, който наскоро сдружението с идеална цел FEMEN стартира. В него посетителите могат се потопят чрез перфектна симулация в долнопробния свят на търговията със секс.
Уеб сайтът има за цел да ни подтикне да се замислим върху факта, че желанието ни да си плащаме за секс предизвиква форма на робство. Подобна борба срещу разпространението на търговията с човешка плът води и Амнести Интернешънъл (Тук). Дали кампаниите ще спрат веднъж за винаги проблема със секс-трафика?
Искам да ви попитам: Дали хората ще спрат да си плащат за да правят секс? Тъжно е, но определена категория хора просто не могат по нормалния начин, те винаги ще търсят платената любов. Докато има такива, които да търсят винаги ще има такива, които ще предлагат.
Поради това, винаги ще има кампании пледиращи за края на секс-трафика. Тъжно е, освен ако „определена категория хора” не се кастрират, секс-трафикът НИКОГА НЯМА да спре.
*Сайтът е проверен - не съдържа вредни за вашия компютър елементи!

Добавена на 10 април 2011 | 21:12:00